N-VA Wingene-Zwevezele zet leden in de bloemetjes op Vlaamse feestdag

Op 5 augustus 2021

N-VA Wingene-Zwevezele heeft in aanloop van de Vlaamse feestdag hun leden in de bloemetjes gezet. In de week van 11 juli kreeg elk lid van de lokale afdeling een leeuwenpakket met een leeuwenvlag, een flesje Vlaamsche Leeuw(bier) en enkele gadgets. “We hebben beslist om met de jaarlijkse 11-juliactie onze leden te verrassen met een leeuwenpakket. Zo steken we hen een hart onder de riem in deze moeilijke coronatijden én zetten we onze Vlaamse feestdag extra in de verf”, zegt voorzitter Gilbert Laforce.

“Tijdens de voorbije coronaperiode konden we helaas geen ledenbijeenkomst organiseren, maar wilden we absoluut iets doen voor hen. Als afdelingsbestuur vonden we het daarom belangrijk om onze leden extra te verwennen dit jaar. Wanneer de coronaregels het terug toelaten, organiseren we alvast terug een bijeenkomst”, zegt gemeente-, OCMW- en BCSD-raadslid Marie-Christine Vandendriessche.

“Elk jaar organiseren we een 11-juliactie in onze gemeente. In de voorbije jaren gingen we rond met flesjes Vlaamsche Leeuw-bier bij inwoners die de leeuwenvlag lieten wapperen op onze Vlaamse feestdag. Deze keer hebben we de focus gelegd op onze leden, maar daarnaast hebben we ook een wedstrijd georganiseerd via social media (facebook en instagram). Inwoners die de Vlaamse Leeuw lieten wapperen en een foto hiervan hadden doorgestuurd via onze kanalen, maakten ook kans op een leeuwenpakket. Het doet deugd dat er elk jaar meer leeuwenvlaggen worden uitgehangen in onze gemeente. We kijken alvast uit naar volgend jaar”, besluit fractieleider Pieter-Jan Verhoye.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is