Welkom, Romain!

Op 1 augustus 2016, over deze onderwerpen: Communicatie

Romain Vercauteren is de nieuwe secretaris van de bestuursploeg. Hij studeerde in 1964 af als econoom aan de RUG in Gent en ging na zijn studies aan de slag bij BBL, vandaag ING België. Romain maakte carrière in het bankwezen en bekleedde de functie van directeur Ondernemingen voor de regio Brugge-Oostende-Veurne. Hij ontpopte zich als specialist in kredieten en heeft nog steeds een stevig netwerk in onze regio.

Romain woont al enkele jaren in de Hillesteenweg en geniet sinds 2002 van een welverdiend pensioen. Doorheen de tijd groeide zijn interesse in politiek en hij is ondertussen al enkele jaren lid van N-VA, Romain houdt van de no nonsense aanpak van onze partij. Hij wou zich engageren voor ons project en trad in maart toe tot het bestuur.

In zijn vrije tijd gaat Romain met zijn echtgenote regelmatig naar de opera, concerten en daguitstappen. Hij is ook een fervent lezer, vooral historische romans, geschiedenis- en filosofieboeken nemen zijn voorkeur weg. Met Romain heeft N-VA Wingene-Zwevezele een nieuwe kracht erbij die voluit gaat voor ons project.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is